Τρίτη, 10 Ιουνίου 2008

Διαδρομή Ρέθυμνο-Ηράκλειο :


Μια συγκλονιστική εμπειρία! Σαν να παίζεις virtual ηλεκτρονικό παιχνίδι, μόνο που σ΄ αυτό αν τελειώσουν οι «ζωές» σου δεν μπορείς να τις ανανεώσεις (εκτός αν πιστεύεις στη μετά θάνατο ζωή!!!).
Τι να πω? Πεζοί να διασχίζουν το δρόμο (όπου υπάρχουν ξενοδοχεία), αυτοκίνητα σταματημένα σχεδόν στη μέση του δρόμου για να αγοράσουν φρούτα από τους πλανόδιους (Σίσσες) γιατί αν το βάλουν λίγο πιο άκρη θα τους πέσει η μήτρα, σταματημένοι στη μέση του δρόμου για να στρίψουν σε σημεία που ΦΥΣΙΚΑ δεν υπάρχουν κόμβοι και άλλα πολλά παρόμοια. Και δεν μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω την ποιότητα και την κατάσταση του οδοστρώματος….Άντε θα μπώ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!
Το να καταφέρεις (περί κατορθώματος πρόκειται) λοιπόν να επιβιώνεις μετά από τέτοιες διαδρομές, αν μη τι άλλο σε κάνει να αισθάνεσαι τυχερός. Και σε κάνει επίσης να νιώθεις πόσο χ***μένο σε έχουν όλοι εκείνοι που προεκλογικά σε γλύφουν και σου τάζουν τον ουρανό με τ΄ άστρα. Εντάξει και στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα αλλά εδώ στην Κρήτη το πράγμα έχει ξεφτιλιστεί τελείως. Ένα κεντρικό οδικό άξονα έχουμε και έχει τα χάλια του.
Ας είναι καλά και η Αθήνα βέβαια. Όλα τα φράγκα της χώρας μας πάνε εκεί κι όλοι οι υπόλοιποι σφυρίζουμε! Και δε φτάνει που σφυρίζουμε, πρέπει να παίζουμε και παλαμάκια όταν φτιάχνουν Αττικές Οδούς και Καλατράβες!! Τι να τα κάνουμε αυτά εδώ κάτω???
Κατά τα άλλα φταίνε οι έλληνες οδηγοί για τα ατυχήματα. Δε λέω, σε αρκετές περιπτώσεις φταίνε και παραφταίνε. Όμως φέρτε μου 100.000 Γερμανούς οδηγούς να τους αφήσετε εδώ και ελάτε με ένα καράβι σε 2-3 χρόνια να πάρετε τους υπόλοιπους!!!
Τέλος πάντων, όπως είπα αισθάνομαι τυχερός σήμερα οπότε δε θα γκρινιάξω άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: